DESPRE NOI

   Istoria brandului CARMEN GRIGORIU este legata de o poveste personala. Este o calatorie a pasiunii si a talentului innascut. Carmen Grigoriu a creat prima sa colectie si si-a lansat propriul brand în 1998.

   Carmen Grigoriu reinventeaza cardiganul, structuri fine si rafinate completeaza aceasta piesa must-have a modei internationale, transformand totul intr-o tinuta office sau casual pe care doresti impulsiv sa o cumperi.
In aceeasi idee de fashion trends puloverele oversize devin adevarate provocari in incercarea de a le asorta la rochii de zi,  la pantaloni , la fuste maxi si midi. Moda este parte din viata noastra iar tricotajele, eternul knitwear, este cel mai confortabil si cel mai usor de purtat.
    Ghidata de placerea de a crea, echipa Carmen Grigoriu, lanseaza anual colectii de imbracaminte tricotata pentru femei si barbati, pulovere, cardigane lungi, jachete, poncho, rochii, fuste, bluze, veste, manusi, caciuli, cat si elemente de design interior cum sunt paturi din lana si bumbac, cuverturi, perne.