Termeni și condiții

Bine ati venit pe site-ul carmengrigoriu.com.

Site-ul carmengrigoriu.com, numit in continuare Carmen Grigoriu WebShop, este proprietatea SC KNITWEAR SRL, cu sediul Strada Nisipului, număr 125,  comuna Cristian, județul Brașov,  inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J08/324/2003, Cod Unic de Inregistrare 15230237, si va fi numita in continuare Societatea.

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe acest site implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

1.Inregistrare

Ca sa va inregistraţi pe site-ul carmengrigoriu.com este necesar sa completati urmatoarele informatii despre dumneavoastra: (nume şi prenume, adresa de email, adresa de domiciliu/livrare, numarul de telefon la care puteti fi contactat). Daca una sau mai multe informatii din cele completate de dumneavoastra se modifica ulterior, va rugam sa ne anuntati la adresa de email [email protected].

In utilizarea serviciului, sunteti de accord sa furnizati informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Datele dumneavoastra vor ramane confidentiale si nu vor intra in posesia unor terte parti pentru a fi folosite abuziv in alte scopuri.

2. Continut

Carmen Grigoriu WebShop reprezinta un magazin online de haine care contine prezentari detaliate ale produselor comercializate de catre Societate, preturile acestora actualizate, si in care Utilizatorii pot achizitiona produse, prin efectuarea unor comenzi in spatiul online.

Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatie din România.

Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor in conditiile legislatiei Romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afisat continutul.

Societatea isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra. In situatia in care Site-ul a fost modificat si nu mai doriti utilizarea acestuia, aveti posibilitatea oricând sa stergeti contul de utilizator.

3. Descrierea produselor

Carmen Grigoriu WebShop publica pe Site diverse produse (imbracaminte si accesorii), informatii despre produsele oferite spre achizitionare, servicii practicate, intr-o anumita perioada si doar in limita stocului disponibil.
Toate produsele afisate pe site au preturile exprimate in RON si se percepe TVA.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.

Carmen Grigoriu WebShop nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de accord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Carmen Grigoriu WebShop de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs. si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

4. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului carmengrigoriu.com este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Abonatii newsletter-ului Carmen Grigoriu WebShop pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Carmen Grigoriu WebShop mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

5.Comanda produselor

Utilizatorii site-ului carmengrigoriu.com pot cumpara produse de pe site completand informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corecta şi eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra.

La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinând unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

Societatea isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de catre Utilizator in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele situatii:

• neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzactiei, in cazul de platii online;
• 
invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati agreat de Societate, in cazul platii online;
• datele furnizate de catre Utilizator, pe site sunt incomplete sau incorecte;
• activitatea Utilizatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de Societatii si/sau partenerilor acestuia;
• realizarea de livrari esuate;
• pentru alte motive obiective.

6. Metoda de plata

Toate preturile includ tva.
Plata produselor comandate de pe Site se poate realiza la momentul livrarii produselor de catre curier (ramburs) sau in avans (MobilPay). Datele completate de dumneavoastra sunt in siguranta, Carmen Grigoriu WebShop nu are acces la datele dumneavoastra bancare.
Plata produselor comandate se va realiza integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Factura fiscala va fi trimisa catre dumneavoastra o data cu expedierea produselor comandate. Oricand aveti posibilitatea sa va verificati informatiile personale in Contul dumneavoastra vizitând Site-ul si accesând sectiunea “Contul meu”, disponibila dupa autentificare.

7. Calitate si garantii

Toate produsele comercializate de catre Societate beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

8.Contract

Contractul dintre Societate si cumparator va fi guvernat de legea romana si se interpreteaza in conformitate cu reglementarile cu privire la aceasta. Orice neintelegeri se soluţioneaza pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor de pe teritoriul Romaniei.

9.Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului carmengrigoriu.com design-ul, textele, grafica, structura si toate informatiile de pe site sunt proprietatea exclusiva a firmei SC KNITWEAR SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Orice incercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afisa, distribui, vinde sau modifica din continutul, datele, informatiile si materialele gasite pe site-ul nostru este strict interzisa fara acordul scris al reprezentantului Societatii.

10.Reclamatii

Pentru orice tip de reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected]. Va asiguram ca echipa Carmen Grigoriu WebShop va face tot posibilul sa rezolve in cel mai scurt timp posibil reclamatiile dumneavoastra.

11.Protectia datelor cu caracter personal

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la site-ul carmengrigoriu.com.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC KNITWEAR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti/nu sunteti obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea / anularea comenzii.

KNITWEAR SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la [email protected]. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Carmen Grigoriu WebShop si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului carmengrigoriu.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.