Politica de confidențialitate

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la site-ul carmengrigoriu.com.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC KNITWEAR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteti/nu sunteţi obligat(a) sa furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determina neprocesarea / anularea comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la [email protected] Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Carmen Grigoriu WebShop se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai pentru stabilirea de contacte cu clientii sai si informarea acestora cu privire la anumite aspecte legate de functiile site-ului sau ofertele periodice.

Compania va retine datele personale si le va folosi cu scopul de a informa utilizatorii de contul lor de pe site-ul carmengrigoriu.com, statutul si evolutia comenzilor lor si, de asemenea, pentru evaluarea bunurilor si serviciilor oferite.
Carmen Grigoriu WebShop poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin e-mail-uri saptamanale si poate trimite felicitari, carduri cadou sau alte mesaje speciale.

Carmen Grigoriu WebShop nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat o adresa de e-mail explicit pe site-ul carmengrigoriu.com poate alege ca adresa lui/ei sa fie stearsa din baza noastra de date. De asemenea, in cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca newsletter-ul saptamanal din partea site-ului carmengrigoriu.com, acestia se pot dezabona prin folosind link-ul din subsolul newsletter-ului Carmen Grigoriu WebShop primit prin e-mail.

La alegerea platii online, serverele procesatorului de plati MobilPay sunt responsabile de procesarea datelor cardului si carmengrigoriu.com nu solicita si nu stocheaza orice fel de detalii cu privire la cardul bancar.
Pentru mai multe informatii, asistenta, sesizari si reclamatii, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la [email protected].